Ambient Hotel & AromaSPA ****

Baranya megye - Sikonda  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7300 Komló-Sikonda, Fürdő utca 5.
Telefon: +(36) 72 582 060
GPS koordináták (WGS): 46.17839050  18.22027397
E-mail: sales@ambienthotel.hu
Facebook

ONLINE FOGLALÁS

http://ambienthotel.hu  
 

Az Ambient Hotel & AromaSPA **** Magyarország első illatszállodájaként - a Mecsek völgyének egyedi mikroklímájára építve - az illatokat helyezi fókuszba, beltéri és kültéri medencékkel és szaunaparkkal várja a felfrissülni vágyó vendégeit a Mecsek festői völgyében, Pécstől 19 km-re.

Az egyedi koncepció a szobák illatosítása és belsőépítészetei megoldásai mellett tetten érhető a wellness részlegen, és az étlapon is.

Sikonda megújult szállodájának Superior illatszobáiban Zólyomi Zsolt, az egyetlen magyar parfümőr, avagy az Orr egyedi illatszelekciói teremtik meg az ellenállhatatlan légkört:

- Erdőmélyi csend

- Frissítő fehér virágok

- Nyugtató levendula

- Izgató csokoládé

Zólyomi Zsolt szerint orrunk nem csap be, hihetünk a szaglásunknak, ami az egyik legősibb, legintimebb érzékelés. Az illatok önkéntelenül is hatnak ránk. Ráadásul az illatok érzelmekkel telítődve raktározódnak el bennünk, talán egész életünkre.

Csomagajánlatainkat oldalunkon megtekintheti.

Szállodánk sok szeretettel látja vendégül kutyusukat is! Díja: 6000.- Ft / kutyus / éj, melyből a kutyabarat.hu honlapra hivatkozva 50 % kedvezményt biztosítunk!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Futurion Kft.

Futurion Kft.

Mancs-Rancs

Mancs-Rancs

Lila Fehérke Söröző

Lila Fehérke Söröző

Anjuna Ice Pops - Pest

Anjuna Ice Pops - Pest