Balló Vendégház

Veszprém megye - Döbrönte  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető Kutya csak a hely külön engedélyével vihető

Elérhetőség

Cím: Döbrönte, Fő út
Telefon:06 20 3848 892
Email: ballo.janos@ballovendeghaz.hu
Email: ballojanos@globonet.hu

http://ballovendeghaz.hu  
 

Pihenjen a Bakony nyugati részén a Bitva völgyében települt 270 fős zsákfaluban, Döbröntén.Amelynek egyik nevezetessége a falu felett magasodó gerincen épült,a romjaiban is impozáns Szarvaskő vára.

z építési idejét 1373-74 évekre jegyzi a krónika.Építtetője Himfy Benedek bán,Nagy Lajos király kedvenc hadvezére volt.A főutcán áll az 1815-ben épült klasszicista,kör alaprajzú római katolikus templom.A kupola kazettás osztásaiban és az oldalfalakon klasszicista festés látható.Minden év szeptemberének utolsó vasárnapján megrendezik Döbröntén a várünnepséget.

Vendégházaink a Bakony alján, erdővel körülvett, csendes környezetben, szép panorámával, a pápai Várkert fürdőtől 13 km-re találhatók. A vendégházunk felett helyezkedik el a Szarvaskő várrom, amely hét végén két oldalról meg van világítva. A faluban lehetőség van lovaglásra, sétakocsikázásra. Túrázásra kijelölt útvonalak vannak, melyekkel könnyen megtalál ható az Ödön forrás és a Csurgó kút erdei vízesés.
Horgásztavak a közelben (5-10 km) találhatók.
A Vendégház 22 fő elhelyezésére alkalmas.Vendégházunkban műholdas televízió 53 csatornával szolgálja a pihenni vágyók kényelmét,esősebb napokon.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

BAB Specialty Kávézó

BAB Specialty Kávézó

Árnyas Étterem és Kertvendéglő

Árnyas Étterem és Kertvendéglő

Naposdombi Apartmanok

Naposdombi Apartmanok

Stromfeld Aurél-lakótelepi kutyafuttató

Stromfeld Aurél-lakótelepi kutyafuttató