Alibi Gin Bár és Kávézó

Csongrád megye - Szeged  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 6720 Szeged, Tisza Lajos körút 20.
Telefon: +3670 609 7139
E-mail: brand2017kft@gmail.com
Facebook

 

Nyitvatartás

Hétfő: zárva

Kedd - Csütörtök: 10.00 - 02.00

Péntek - Szombat: 10.00 - 04.00

Vasárnap: 10.00 - 20.00

 

Kellemes, nyugodt környezetben  Szeged, belvárosában található a vendéglátóegység,  melynek  fő koncepciója a gin, amit szeretnénk megkedveltetni és megismertetni az érdeklődőkkel. De ezenkívül számtalan minőségi ital található megfizethető áron.

 

Minden korosztály szereti itt  eltölteni szabadidejét. Profi kiszolgálás mellett, érdeklődés esetén tájékoztatást is kaphatnak a vendégek a kínálatban található italok ízéről, történetéről, vele kapcsolatos fogyasztási szokásokról. A galérián található külön termünkben a napi vendég körtől elkülönítve, akár céges, akár baráti összejövetelek megrendezésére van lehetőség.

A Hungarikum Fesztiválon megrendezésre kerülő Magyar Kutyafajták bemutatója után a gazdik az Alibi Bárban vettek egy kis frissítőt magukhoz.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Káli Gourmet Bistro, Delicatesse

Káli Gourmet Bistro, Delicatesse

Tulipánkert kutyafuttató

Tulipánkert kutyafuttató

Café Communications

Café Communications

Szent Bernát Kisállat-ambulancia

Szent Bernát Kisállat-ambulancia