Városliget Café & Restaurant

XIV. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1146 Budapest, Olof Palme sétány 5.
Telefon: +36 30 869 1426
E-mail: info@varosligetcafe.hu
Facebook

Mikrochip leolvasó hely

http://www.varosligetcafe.hu/  

Nyitvatartás

Hétfőtől vasárnapig 12 - 22 óráig

 

„Budapest romantikája”

A Korcsolyacsarnok gyönyörűen felújított központi épületében éttermünk: a Városliget Café & Restaurant anno 1895 hívogat. A történelmi környezetbe költöztetett, szerethetően mai kávéház századfordulós polgári konyhát, tradicionális magyar értékeket kínál. Egyedülálló panorámával, élő gitárzenével, történelmi relikvia- és fotókiállítással várjuk vendégeinket. A hely különlegességei közé tartozik a háromféle frissen pörkölt babkávé keverékéből főzött Liget kávé és az ízletes tányérhús.

A hangulatos tér több részre tagolódik, a vendég kedve szerint választhat tágasabb vagy kuckósabb helyet. Körülötte polcok régi játékokkal, sporteszközökkel, új és régi könyvekkel, de a hatalmas ablakokon kitekintve is csudát lát: lenyűgöző kilátást a Vajdahunyad várra, amely esti fényben úgy tündököl, mint egy meseillusztráció.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

DORKO Flagship Store

DORKO Flagship Store

Telep Galéria Kávézó

Telep Galéria Kávézó

Orpheus Állatvédő Egyesület

Orpheus Állatvédő Egyesület

Bistro Fine

Bistro Fine