Mokos Pincészet

Baranya megye - Palkonya  |  Borászatok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7771 Palkonya, Hegyalja u. 1.
Telefon: +36 72/200-201
E-mail: info@mokos.hu
Facebook
Instagram

http://mokos.hu  

Nyitvatartás

Hétfő - Csütörtök: 8:00-18:00

Péntek: 8:00-20:00

Szombat: 10:00-20:00

Vasárnap: 10:00-18:00

 

 

Családi Pincészetünk három generáció óta van jelen a Villányi borvidék életében – immár két településen: Palkonyán és Villánykövesden. A nagy áttörést pincészetünk életében a 2003-as év hozta, amikor Palkonyán, a Weingarten dűlőben 15 hektár szőlő telepítésébe kezdett Mokos Gábor.

Szőlőterületünk és közel 45 hektár gyümölcsösünk napsütötte, zamatos termésére építve készítjük klasszikus villányi vörösborainkat és gyümölcsbor-különlegességeinket.

Célul tűztük ki a kisebb borvidéki települések életének felpezsdítését és Palkonya kulturális fellegvárrá emelését a Villányi Borvidéken. Pincészetünk építését az egykori palkonyai kőbánya felhagyott bányaudvarában 2010-ben kezdtük meg. A páratlan környezetben megvalósult pince-beruházás eredményeként jött létre közel kétezer négyzetméteres borászatunk csodás rálátással a palkonyai pincesorra, a műemléki körtemplomra, és a virágzó gyümölcsösre a völgy túloldalán.

Az infrastruktúra fejlesztése során a 120 fős borkóstoló terem és a barrique hordós érlelő mellett, a modern borászati technológiai tér fölött egy 360 főt befogadó színház- és rendezvénytermet hoztunk létre. Ez a pince-színház fűzi szorosabbra a bor és kultúra közti kapcsolatot, különleges gasztro-kulturális élményeket biztosítva a közönségnek.

Élvezze kedvencével villányi borainkat, valamint prémium gyümölcsborainkat és vegyen részt színes programjainkon vagy izgalmas csapatépítő játékainkon!

Hozzászólás

Ajánlj Te is!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

A kutyabarát hely ajánló űrlapot a Hozzászólások alatt találjátok. Kérjük, azt kitöltve juttassátok el hozzánk ajánlásotokat! Köszönjük!

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Madal Cafe - Alkotmány utca

Madal Cafe - Alkotmány utca

Púder Bárszínház

Púder Bárszínház

Jobb Mint Otthon Kisvendéglő

Jobb Mint Otthon Kisvendéglő

Kertem

Kertem